tisdag 24 augusti 2010

Allt eller inget...

It´s been a while. Och jag har semester. Men här kommer det en up-date:

Fredag: Morgonpromenad. Brutal tentaångest. Nära att kräkas utan att överdriva. Tränade och drack kaffe med mamma, Kajsa, Anton och Herre på Café August. Trevligt. Fördrev resten av dagen med att kolla på Sex and the City. Good stuff.

Lördag: Morgon promenad. Tenta. Innan tentan var jag lite lätt nervös. Tentan gick helt ok. Springtur med Anna. Underbara fantastiska Anna. Jag tror att jag är lite kär i Anna. (Jag återkommer till Anna men en liten kärleksförklaring senare). Sen"hejdå-fest" för Jennie. Det var grymt! Jag blev lite full, för min skull som jag sa. Det var "Red-light" tema (Jennie ska till Amsterdam). För att låta hur jävla präktig som helst så har jag inte slampiga kläder eller porriga kläder så jag gjorde en egen variant av "Red-light" med enbart Red. Rött läppstift, röda skor och röd väska (plus övriga klöder jag hade på mig). Till krogen och hade så fantastisk roligt som det bara går. Men gud vad jag pratar när jag blir full. Jag hade tydligen presenterat Fredrik som min bästa vän. Men sant som det är sagt.

Söndag: Lite ont i huvudet men bara lite. Iväg till stugan med farmor. Vilade njöt med farmor och en miljard mygg. (Det där med myggbett under foten är halvskönt). Det var underbart skönt att komma iväg lite även fast jag glömde min armékniv.

Måndag: Fortsatt vila med farmor. Hem till stan igen. Milen med Anna. Vi var grymt snabba igår. Som vi inte har gjort något annat.

Tisdag: Sovmorgon, snart iväg till gymmet för ett Pump-pass. Sen lunch med Jennie och Malin.

Resten av veckan är oplanerad, jag måste dock träna lite minigolf.

Bild lånad från Jennies blogg, Red-ligt it is!

Bilden har inget med i lördags att göra. (Bild lånad från Jennie)

Haha, Ida och jag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul kul=)