fredag 11 december 2009

En mycket god kaka:)

Här kommer ett recept i repris...

Lättlagad och trevlig adventskaka
*1 dl socker
*4 ägg
*2 dl torkad frukt
*1 tsk salt
*1 dl farinsocker
*4 msk citronsaft
*nötter
*2 flaskor whiskey

Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn om den fortfarande hållerkvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng avelvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt...
Schätt på elvischpen igen...
Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med enmuvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schlat, eller nåt schånt. De é inte schå noga.
Kolla whischkyn.
Schila citronsaften, lägg till en mat... sched... ossåsocker, eller nåt, äsch... vad fan...
Schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtängaelvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret och ...schå kolla schen whischyn.
Gå ålägg dej... Vem fan vill ha fjuktkaka...?

1 kommentar:

Anna sa...

this is my kind of humor ;) puss på dig pinglan!